Åbningstider
Dit Bilplejecenter har åbent mandag til torsdag 7:30 og 15:30 og fredag 7:30 til 15:00.
Er din bil sommerklar?
Skal du på kør-selv-ferie, kan vi ved en sommerklargøring sørge for alt lige fra ruder og dæk, så du sikkert og trygt kan tage bilen med på ferie.
Vi går op i arbejdsmiljøet

Virksomheden har fået en grøn smiley.

Læs om vores grønne smiley  »

UNDERVOGNSBEHANDLING PRISER

Vil du beskytte din bil, så er en god undervognsbehandling en god investering. Vejret i Danmark og vinterens salt er hård kost for din bil, som hurtigt kan ende med rustproblemer.

Det er korrekt, at rigtig mange bilmærker yder en lang rustgaranti. Fakta er bare, at kommer rusten udefra, ja så kan det være svært at få fabriksgarantien til at dække din rustskade. Rust kan for eksempel opstå på grund af vejsalt, som har ætset sig igennem din lak eller et sted på bilen, som ikke er så godt lakeret fra fabrikken.

FDM har skrevet flere aktikler om undervognsbehandling. Senest har de skrevet en artikel om de mange små biler, som er kommet på markedet i Danmark de seneste år. Disse biler er dårligere beskyttet fra fabrikken end de dyre biler er.

FDM anbefaler, at du investerer i en undervognsbehandling specielt på grund af det danske vejr og brugen af salt i vinterperioderne.
 

Priser på undervognsbehandling

Ønsker du en pris på at få din bil undervognsbehandlet, så kontakt dit bilplejecenter Bilplejegruppen Ballerup på telefon 38 74 07 06 eller skriv til os her til højre.
EN GRATIS VURDERING
Hvad skal vi hjælpe dig med?:
 
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*
Vi samarbejder med
Bilplejecenter Ballerup ApS | Energivej 29 | 2750 Ballerup | Telefon 38 74 07 06 | CVR: 30345711