Åbningstider
Dit Bilplejecenter har åbent mandag til torsdag fra 7:30 til 16:00, samt fredag fra 7:30 til 15:30.

Kontakt os her »
Gør din bil klar til efteråret
Efterårets vekslende vejr kan være hård kost for mange biler. Vi gør din bil klar til efteråret med et eftersyn af dæk, rustbehandling samt meget mere.
Vi går op i arbejdsmiljøet

Virksomheden har fået en grøn smiley.

Læs om vores grønne smiley  »

UNDERVOGNSBEHANDLING PRISER

Vil du beskytte din bil, så er en god undervognsbehandling en god investering. Vejret i Danmark og vinterens salt er hård kost for din bil, som hurtigt kan ende med rustproblemer.

Det er korrekt, at rigtig mange bilmærker yder en lang rustgaranti. Fakta er bare, at kommer rusten udefra, ja så kan det være svært at få fabriksgarantien til at dække din rustskade. Rust kan for eksempel opstå på grund af vejsalt, som har ætset sig igennem din lak eller et sted på bilen, som ikke er så godt lakeret fra fabrikken.

FDM har skrevet flere aktikler om undervognsbehandling. Senest har de skrevet en artikel om de mange små biler, som er kommet på markedet i Danmark de seneste år. Disse biler er dårligere beskyttet fra fabrikken end de dyre biler er.

FDM anbefaler, at du investerer i en undervognsbehandling specielt på grund af det danske vejr og brugen af salt i vinterperioderne.
 

Priser på undervognsbehandling

Ønsker du en pris på at få din bil undervognsbehandlet, så kontakt dit bilplejecenter Bilplejegruppen Ballerup på telefon 38 74 07 06 eller skriv til os her til højre.
EN GRATIS VURDERING
Hvad skal vi hjælpe dig med?:
 
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*
Vi samarbejder med
BilplejeGruppen | Bagsværd - Ballerup l Telefon 38 74 07 06 | CVR: 30345711