Åbningstider
Dit Bilplejecenter har åbent mandag til torsdag fra 7:30 til 16:00, samt fredag fra 7:30 til 15:30.

Kontakt os her »
Gør din bil klar til efteråret
Efterårets vekslende vejr kan være hård kost for mange biler. Vi gør din bil klar til efteråret med et eftersyn af dæk, rustbehandling samt meget mere.
TILBAGELEVERING AF LEASINGBIL
Undgå en høj ekstraregning, når du leverer din leasingbil tilbage.

BilplejeGruppen gennemgår din leasingbil for ridser og skader og rengør den grundigt.

Læs mere om tilbagelevering af leasingbiler »

TILBAGELEVERING AF LEASINGBIL

Skal du fortage en tilbagelevering af leasingbil, tilbyder vi dig en grundig og gratis gennemgang, inden du tilbageleverer den hos leasingselskabet, så du undgår en stor ekstraregning, fordi bilen ikke er tilstrækkelig rengjort, har skrammer eller mindre skader du ikke selv har opdaget.

Hos Bilplejegruppen Bagsværd - Ballerup har vi over 20 års erfaring med tilbagelevering af leasingbil for privatpersoner og erhverv, det er din sikkerhed for, at vi har kendskab til, hvad der bliver takseret som almindeligt slid, og hvad du bør få ordnet for at undgå en ekstraregning.

Hos os får du en helt gratis gennemgang af din leasingbil, og efterfølgende giver vi dig et uforpligtende tilbud på det, du bør få repareret, inden du tilbageleverer din leasingbil tilbage til leasingselskabet – og er der behov for udbedringer og/eller reparationer på din leasingbil, udfører vi det typisk til langt under selvrisikoen og værkstedspriserne, hvilket betyder færre penge op af din lomme.

Læs mere om hvordan vi hjælper dig med klargøring af din leasingbil inden returnering nedenfor, eller ring allerede nu og book en tid til en gratis uforpligtende gennemgang på telefon  38 74 07 06.

Er der større skader på din leasingbil?


Hvis der skal udbedres større skader på din leasingbil, har vi et samarbejde med et pladeværksted, som reparerer alle skader og er godkendt af alle forsikringsselskaber.

Det betyder, at du bare skal aflevere bilen hos os, og så sørger vi for, at du kan levere din leasingbil tilbage helt skadesfri.

Få en grundig rengøring af bilen


Vi giver din bil en grundig rengøring, inden du afleverer den tilbage til leasingselskabet inklusiv rens af sæder, fjernelse af lugtgener og selvfølgelig vask og støvsugning.

Ring til os og hør mere om hvordan vi hjælper dig med tilbagelevering af din leasingbil


Vi er klar til at tage en snak med dig om tilbageleveringen af din leasingbil, og hvordan vi hjælper dig med at slippe for høje ekstraregninger hos leasingselskabet.

Du ringer bare til os på telefon 38 74 07 06 eller skriver til os via vores kontaktformular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.
EN GRATIS VURDERING
Hvad skal vi hjælpe dig med?:
 
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*
Vi samarbejder med
BilplejeGruppen | Bagsværd - Ballerup l Telefon 38 74 07 06 | CVR: 30345711