Åbningstider
Dit Bilplejecenter har åbent mandag til torsdag 7:30 og 15:30 og fredag 7:30 til 15:00.
Er din bil sommerklar?
Skal du på kør-selv-ferie, kan vi ved en sommerklargøring sørge for alt lige fra ruder og dæk, så du sikkert og trygt kan tage bilen med på ferie.
Vi går op i arbejdsmiljøet

Virksomheden har fået en grøn smiley.

Læs om vores grønne smiley  »

RIDSER I LAKKEN

Har din bil været for tæt på en busk eller andet, som har medført, at din bil har fået en eller flere mindre ridser i lakken?

Vi er specialister at hjælpe dig ved at polere mindre ridser eller lakere til konkurrencedygtige priser. Målet er, at dine ridser næsten forsvinder eller er langt mindre synlige. Dette er selvfølgelig det kosmetiske, men vigtigst af alt, handler det om at få forseglet din lak, så du undgår rust.

Ridser i lakken som ikke bliver behandlet åbner mulighed for rustangreb, hvilket i sidste ende hurtigt bliver et dyrt bekendstskab.

Er du i tvivl om du kan få fjernet dine ridser i lakken, så er du velkommen til at besøge os Ballerup. Ring og aftal tidspunkt på telefon 38 74 07 06 eller skriv til os her på siden.
 

RIDSER I LAKKEN I FORBINDELSE MED HÆRVÆRK

Dækker din forsikring hærværks-skader såsom ridser i lakken, så lad os hjælpe dig med forsikringsanmeldelsen.

Du skal blot medbringe policenummer, forsikringsselskab og information om, hvordan din hærværksskade er opstået. Så kontakter vi forsikringsselskabet og ordner det praktiske i forbindelse med dine ridser i lakken.

Vi glæder os til at høre fra dig.

PRISER FOR AT FJERNE RIDSER I LAKKEN

Vi fjerner ridser i lakken fra 500 kroner plus moms. Kontakt os telefon 38 74 07 06 for at få et tilbud på at få fjernet dine ridser i lakken.
Læs mere om stenslag reparation »
EN GRATIS VURDERING
Hvad skal vi hjælpe dig med?:
 
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*
Vi samarbejder med
Bilplejecenter Ballerup ApS | Energivej 29 | 2750 Ballerup | Telefon 38 74 07 06 | CVR: 30345711