Åbningstider
Dit Bilplejecenter har åbent mandag til torsdag fra 7:30 til 16:00, samt fredag fra 7:30 til 15:30.

Kontakt os her »
Gør din bil klar til efteråret
Efterårets vekslende vejr kan være hård kost for mange biler. Vi gør din bil klar til efteråret med et eftersyn af dæk, rustbehandling samt meget mere.
Vi går op i arbejdsmiljøet

Virksomheden har fået en grøn smiley.

Læs om vores grønne smiley  »

HVEM ER VI

Ziebart Tidycar Bilplejecenter har skiftet navn til Bilplejegruppen.

 

Ziebart Tidycar kæden har skiftet ejer, og vi har besluttet efter at have udført TidyCar behandlinger siden 1993, at tiden var inde til at stå på egne ben. Derfor hedder vores BilplejeCenter med virkning fra den 1. september 2010 Bilplejegruppen. Navnet er nyt, men bilplejen er den samme høje kvalitet som hidtil. Navnet er valgt, fordi det umiddelbart signalerer, hvad firmaet tilbyder sine kunder - bilpleje, herunder bilvask og indvendig rengøring af biler, lakforsegling, smart reparation af sæder, interiør, buler og ridser samt klargøring af nye og brugte biler for bilforhandlere.

 

Autoriseret Ditec forhandler

Samtidig med navneskiftet har vi valgt at foretage et skifte på produktsiden. Vi er nu autoriseret Ditec forhandler, og fremover bruger vi bilplejeprodukterne fra Ditec.
Ditec bilplejeprodukter har været på markedet i over 50 år og er gennemtestet og anbefalet af FDM, motorredaktionen på Jyllands-Posten og den svenske udgave af Teknologisk Institut.

 

Ditec bilplejeprodukter rangerer blandt de absolut bedste. Således er Ditec lakforsegling tokomponent og derfor hårdere og meget holdbar. Desuden er Ditec landsdækkende med 35 butikker rundt om i Danmark. Det betyder, at en kunde, som flytter fra området hen til en anden landsdel, kan fortsætte lakbehandlingen i den nærmeste lokale Ditec forhandler. Desuden fortsætter vores garantiordninger uændret og det samme gælder vores priser.

 

Grundige og overholder tørretider

Medarbejderne hos Bilplejegruppen har været på et omfattende kursus hos Ditec Danmark for at lære Ditec´s bilplejeprodukter at kende til bunds. En sådan grundighed er i det hele taget kendetegnede for bilplejegruppen. Vi er grundige i alt, hvad vi fortager os, og overholder omhyggeligt tørretiderne for de forskellige bilplejeprodukter. Det er altafgørende for at opnå et perfekt resultat. Eksempelvis kommer vi over en bil minimun seks gange, når vi laver en Ditec Original lakforsegling.

 

Med en lakforsegling eller lakkonservering bevarer bilen sin værdi længere. Den hinde, der lægges uden på lakken, gør, at der ikke slides på lakken, og at den ikke falmer, fordi forseglingen beskytter mod solens ultraviolette stråler. Lader man sin bil lakforsegle fra ny, bliver den ved med at fremstå som ny. den daglige slitage fra vejr og vind, sol, vejsalt m.m. når ganske enkelt ikke ind til lakken pga. hinden fra bilplejeprodukterne.

EN GRATIS VURDERING
Hvad skal vi hjælpe dig med?:
 
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*
Vi samarbejder med
BilplejeGruppen | Bagsværd - Ballerup l Telefon 38 74 07 06 | CVR: 30345711